Monday, September 29, 2008

Uj blog!

Mivel lehetnek, akik mar meguntak a blog olvasasat es mivel tovabbra sem akarok senkit kotelezni erre, valamint azert, mert szeretnek mindenkit kotelezni arra, hogy gondolkozzon a hulye feladvanyaimon, ugy dontottem, hogy uj helyen folytatom a blogolast. Az elso post egyelore nem mas, mint a "Fejtoro"-beli es az urbandictionary-s fejtoro megfejtese, tehat ha vki ezeket tudja, akkor az nagyobb esellyel talalja majd meg az uj blogot a google segitsegevel. Azert szokas szerint az utolso harom karakterhez par tipp:
Az utolso karakter kedvenc vegetarianusom nevenek masodik betuje; a torokben neha nincs rajta pont es a vezeteknevem utolso betuje.
Az utolso elotti karakter annak a cserkesz csapatnak nevenek az elso betuje, mely Knossos varosanak megtalalojanak hagyatekanak egy reszet ma is hasznalja; franciaul igreknek ejtik es a vezeteknevem utolso elotti betuje.
Az antepenultimate karakter egy francia regeny cimszereplojenek elso betuje, melyet Dosztojevszky megemlit a Bun es bunhodesben; spanyolul neha h-nak ejtik
es a vezeteknevem antepenultimate betuje.

5 comments:

Unknown said...

majd tegyél linket :-)

Dani said...

Bezzeg a grafos nem kell, mi? Igy dolgozzon az ember... Az urbandictionary pedig ugy tunik eloszlast valtott, ugyhogy most mar nehezebb lesz megtalalni azt a kifejezest.

dom said...

Wow, tenyleg megvaltoztattak! Gondolom vki ezzel is neheziteni akarja, hogy megtalaljak a tobbiek az uj blogom. De ezek szerint te korabban megtalaltad? Most rakerestem a google-lel annak az informacionak a segitsegevel, hogy egy idoben ez jott fol a leggyakrabban es sikerult igy is megtalalnom, tehat meg nincs veszve semmi!

dom said...

na, vki mar felfedezte az uj blogot. csak tudnam ki.

dom said...

bakker, sikerult egy olyan helyre raknom az uj blogot, ahol egy nagy kozossegi oldalon mindig megjelenik az epp legutobbi postolas az osszes blogbol. remelem ezzel a kis trukkel sikerul megduplaznom olvasoim szamat es vegre elegen leszunk egy ultihoz. azt mar irtam, hogy nezzetek sethcomedy.com-ot? bar annyira nem jo igazabol.