Wednesday, September 3, 2008

Eletem uj szereploi

Rado - A szlovak lakotarsam, akivel az irodank is kozos, tehat foleg vele vagyok, marcsak azert is, mert ugyanazokat a dolgokat kell elinteznunk, o is most kezd. Nem tud franciaul meg kevesbe kezdemenyezo, mint en, szoval tobbnyire en kommunikalok ilyen esetekben. Vasarnap este, amikor Jurajjal soroztek (az utolso sorre en is csatlakoztam), sikerult harom sor utan nem tudnia hogy kell hazamenni es masnap alig emlekezett ra, hogy mikrol volt szo. A keddi aperitif partis negy bora utan viszont csak arra panaszkodott folyton, hogy teljesen kiszaradt. Hm, lehet, hogy ebbol nem jott le, de azert jofejnek tunik.

Judit - Pach titkarnoje, magyar, kedves meg segitokesz, de azert tobbnyire magunknak kell inteznunk a dolgokat.

Dani - Erdelyi matekphds, de masik tanszeken (mivel a kombinatorikan asszem csak mi vagyunk). O is iden jott, de tud franciaul, keddi aperitifen haverkodtunk, az sajnos kiderult, hogy a foci es squash helyett nala az uszas es a gyuras a nyero. De a konfizasban profi volt, miutan az egyik talcarol megettuk az osszes jo fajta sutit, egybol javasolta, hogy menjunk gyorsan a masikhoz.

Juraj - Rado szlovak ismerose, vmi masbol phdzik, o mar egy eve itt van, tole tudunk meg minden fontos infot. Pl, hogy nem szokas borravalot adni sehol, tehat a vasarnapi sor nem emiatt volt olyan, mintha belevizeltek volna. Folyton brit akcentussal beszel (indeed), miota itt van vega lett es fogyott 50 kilot.

Rom Pinchasi - Pach meghivottja Izraelbol, tegnap erkezett es hotelben lakik meregdragan, jelenleg minden idejet lekoti a lakaskereses, bar mar nagyon kacsintgat az irodaban alvas fele.

1 comment:

Unknown said...

Nekem csak most esett le, hogy a Rado az az Erdős meg a Ko meg a Rado.